30-3-17

KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

De AEX is vanmiddag toch met bijna 2 punten winst de deur uit gegaan. Op een belangrijke stand ging de Index er vandoor. Dit is de stand 512.60, waar steun ligt. Mocht morgen dit niveau niet sterk genoeg zijn, dan is een mogelijke correctie op komst. Het is tenslotte de laatste dag, van een positief eerste kwartaal. Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald.

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl

                                                                maart 2017 nieuwsbrief 53

De AEX is op weekbasis lager afgesloten dan de week er voor. Het zat er ook wel aan te komen, maar de schade valt reuze mee, hoewel er behoorlijke bewegingen tussen zaten. Vooral dinsdagmiddag en woensdagochtend kwamen de beren terug op het strijdtoneel. De einstand is bepaald op 511.50, precies tussen de hoogste en de laagste stand van afgelopen week. Het lijkt erop, dat aanstaande week een beslissing moet worden genomen. Gaan de markten een herstel inzetten, of is er toch een correctie op komst? Het is in ieder geval tot nu toe bij plaagstoten gebleven, waarbij de stieren nog niet verslagen zijn. Het is dus een zaak om scherp te blijven rondom de posities. De markten om ons heen laten ook een wisselvallig beeld zien. De Dax is keurig boven de 12.000 punten gebleven, maar wel met veel moeite. De Euro Stoxx blijft eigenlijk erg sterk liggen boven de 3400. De S&P heeft wel een stapje terug gedaan tot de 2340, waarbij de DOW Jones (nog) op 20.500 staat. Van serieuze verkoopdruk is nog geen sprake! Mocht de VS herstellen, waarmee onze Index verbonden is, dan kan de Index wellicht naar de 518. Maar voor hoe lang? We gaan het mee maken, of niet, want de markt is altijd de baas, waarbij het systeem voor ons bepaald welke positie we moeten innemen.

De leden hebben afgelopen week in ieder geval mee geprofiteerd van de felle bewegingen. Vooral dinsdag was voor ons een topdag. Hiermee kon het rendement voor dit jaar met de Turbo bijna 20% opgeschroefd worden en de Future bracht bijna €2000 in het laatje, in 1 week tijd. Donderdag en vrijdag hielden de beleggers de stand rond de 512 punten en moesten de laatste Short-positie helaas met een verlies verkopen. Dat was jammer, maar we konden toch bijna 10 punten winst bijschrijven. Hiermee is het de beste week van 2017. Er is nog 1 week te gaan voordat het april is. We hebben dus 12 weken achter de rug met een gemiddelde winst van 3,375 punten. Het doel is dat we gemiddeld 2 punten scoren per week, om tot 100 punten in een jaar te komen. We zitten dus prachtig op schema. De deelnemers die ingestapt zijn tijdens de actieweken, hebben er mooi van mee geprofiteerd. En daar doen we het voor. 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl