25-4

KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

De markten zijn in afwachting met welke belastingplannen, Trump uit de hoge hoed tovert. De AEX ligt er stilletjes bij, in een vlakke dag. Vanaf 10.00u beweegt de Index slechts een punt. Ook de beurzen om ons heen blijven dicht bij huis. We hebben vandaag onze rest, Short positie, met een tevreden winst kunnen verkopen. Nu aan de zijlijn wachten, op wat komen gaat. Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald.

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl

                                                                april 2017 nieuwsbrief 57

 Na slechts 4 handelsdagen deze week, hebben we ons rendement weer kunnen opschroeven. Met trots, staat het rendement stevig boven de 100%. En dit, na een eigenlijke vlakke handelsweek. Het verschil tussen de hoogste en laagste stand is slechts ca. 6 punten geweest, waarvan wij de helft hebben mee gepakt. De markt is duidelijk in de wachtruimte aanbeland. Maar was dit een lange periode hiervoor eigenlijk ook al niet zo, maar dan op iets hogere niveaus? Kan de Index nog wel stijgen of dalen? Wie geeft het op, de stieren of de beren en voor hoe lang? Is er nog wel wat te verdienen op de beurs? Ontstaat de gedachte: als de Index stijgt daalt deze wel weer? En als hij daalt, herstelt de Index wel weer? Gevaarlijke gedachten-scenario’s, want u gaat mee maken dat de Index een richting op kan gaan, zonder bij te remmen.

Dat er wat te verdienen is op de beurs, bewijzen onze trades. Ook als de markt er vrij vlak bij ligt. Dat wil niet zeggen, dat je niet op moet passen, want de markt is en blijft de baas en is altijd in beweging. Soms kort en hevig en soms saai en vervelend. Dat is dan maar zo. Dat er iets staat te gebeuren werd mij afgelopen vrijdag wel duidelijk, want de bied- en laat koersen van de Turbo’s lagen ver uit elkaar. Dan is het niet verantwoord om een trade op te zetten, want onzekerheid over een positie en zeker het weekend over, is dan de dood of de gladiolen. Dat is iets waar we niet voor kiezen. We gaan komende week weer loeren naar de bewegingen van de markt die komen gaan, met behulp van ons algoritme.

Vandaag, 23 april zijn de voorverkiezingen in Frankrijk. De tweede ronde is 7 mei, niet onbelangrijk voor Europa. Er zullen verschuivingen gaan plaats vinden in de politiek aldaar en dat zal ook zijn effect hebben op de markten. Vandaar dat de bied- en laat koersen afgelopen vrijdag ver uit elkaar lagen. Voorzichtigheid is geboden, waarbij de beleggers de balans moeten gaan opmaken.

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl