26-5

 

 

 

 

KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

De AEX dwarrelt maar wat rond, zo schreef ik gisteren. Ook vandaag is er nog geen duidelijk beeld. De stieren en beren lossen elkaar af. De 527.50 is wel een bepalend beeld. De beleggers zullen dit niveau moeten passeren om wat positiviteit aan de markt terug te geven. In ieder geval hebben we een positieve week achter de rug in deze grillige markt. Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald.

Team Wavetrading wenst een ieder een zonnig weekend.

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl

                                                                mei 2017 nieuwsbrief 59

Aanstaande 23 mei was gepland, om een seminar te organiseren bij Hotel van der Valk te Breukelen. Helaas kan deze avond niet door gaan, vanwege andere tussentijdse belangen. Wel wordt er een volgende datum geprikt om een boeiende avond te verzorgen. U wordt op de hoogte gehouden middels de nieuwsbrief. Dan kunnen we ook presenteren hoe de Autotrading bevalt en de nieuwe dienst.

Het is de planning om vanaf 1 juni te starten met Autotrading. Wanneer u hiervoor belangstelling heeft, neem dan contact met ons op via info@wavetrading.nl Telefonisch contact mag natuurlijk ook altijd.
Wanneer u de keuze maakt om de posities via Autotrade of Semi-Autotrade te laten uitvoeren, ontvangt u altijd een sms, zoals u van ons gewend bent. Bovendien ontvangt u daarbij ook een email. In ieder geval bent u er zeker van dat de posities worden uitgevoerd, ongeacht waar u zich bevindt, op dat moment.

Ook wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik maken dat we met een nieuwe dienst van start gaan. Deze dienst werkt onder de naam: AEX INDEX TRADING, oftewel AIT. Wanneer de definitieve startdatum bekend is, wordt dit uitgebreid mede gedeeld op de website van Wavetrading en via de nieuwsbrief. U kunt dan de benodigde informatie vinden onder het kopje: AEX INDEX TRADING. We hebben nu een aantal weken proef gedraaid en kunnen concluderen dat de resultaten bevredigend zijn. Hier wordt alleen met de FTI gewerkt en kan alleen via Autotrade worden uitgevoerd. Het doel is gemiddeld €100/dag te verdienen. Het startkapitaal is €12.500 per factor. Het abonnement is gekoppeld aan 1 factor.

Omdat ik deze nieuwsbrief nu moet versturen vanwege het niet doorgaan van het seminar, gaan we de volgende keer uitgebreider de markten tegen het licht houden. In ieder geval is er onrust vanwege de politieke beslommeringen, wat zijn uitwerking heeft op de koersen.

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl