KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

De strijd tussen de beren en de stieren wordt wat heviger. De Index keert niet zomaar terug richting de 550, maar ook niet richting de 440. De eerste steun ligt op 543.80, met daaronder de 543. Pas als de 543 op dagbasis sneuvelt, kan het vertrouwen tot hogere koersen een tik krijgen. Wie komt er voor 1 november als winnaar uit de bus? Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald .

Degene die een maandabonnement afsluit voor 1 december, dan is deze geldig tot 1 januari 2018

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading , meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl                 

                                                                oktober 2017 nieuwsbrief 75
RENDEMENT-GARANTIE

Dit is al weer de 75e nieuwsbrief en dat mag best een feestelijk tintje hebben. Daarom hebben wij de laatste dagen van oktober een wel heel bijzondere actie. Namelijk een 10% rendement-garantie, te behalen voor 1 januari 2018.
Welke stappen zijn van u nodig om hier van te profiteren? Welke tijdstermijn is hiervoor nodig?
1. U vult uw gegevens in via de website onder het kopje   abonnement.
2. U meld bij uw opmerking: 10% Najaarsactie
3. De inschrijving is geldig tot 1 november 2017.
4. Een ieder kan zich aanmelden. Wel hebben de leden voorrang, mocht er sprake zijn van overschrijvende belangstelling. Dus wees er snel en op tijd bij.
Wie het eerst komt, het eerst maalt.
5. Het in te leggen kapitaal is €5000 of een veelvoud hier van.
6. U ontvangt gegarandeerd uw inleg met 10% rendement terug voor 1 januari 2018.
7. U betaalt geen abonnementskosten of andere verborgen kosten.
8. Bij een inleg van €5000, ontvangt u dus €5500 netto terug voor 1 januari 2018.

Herfstactie: Wanneer u liever voor een maandabonnement kiest en daarbij zelf de trades uitvoert, dan is deze geldig tot 1 januari 2018.

Hoe staat de markt ervoor?
De AEX is ruim een week aan het aftasten, om een richting te kiezen. De top  ligt op 549.50 en het laagste punt van afgelopen donderdag op 541.80 Een verschil van ca. 8 punten. De beren en de stieren zijn elkaar dus eindelijk weer aan het bestrijden. Het gap werd afgelopen donderdag dus eindelijk gesloten tussen de 543.80-543 Echter de markt wist toch te sluiten boven de 543.80 en hiermee lijkt een nieuwe steunlijn te vormen, met daaronder dus de 543. De maand oktober is nog niet voorbij, welke over het algemeen heftige bewegingen laat zien. Wat wel opvalt is, dat richting sluitingstijd de markt vaak een stapje terug doet. Een teken aan de wand? Komt er nog een serieuze correctie, of was het slechts een terugtest?


                                                                 

  

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl