KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

Dat de AEX in een tweestrijd zat was wel duidelijk. Gisteren bij het slot wist de Index nog een stand van 536 op de borden te zetten. Echter, gisteravond kwam er een kentering middels de Futures en deze zet vandaag nog even door, met nu een stand op 528.50. In de tussentijd hebben wij van een Short-positie geprofiteerd, wat ons rendement op bijna 80% heeft gebracht dit jaar. Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald .
De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl                 

                                                                Maart 2018 nieuwsbrief 86
Storm

Alsof er niks aan de hand is, na de bekendmaking van Trump om invoerrechten te heffen, op de produkten die Amerika binnen komen. Met als gevolg, dat er een handelsoorlog kan ontstaan tussen de rest van de wereld en Amerika! De Index is deze week ca. 25 punten hoger gesloten dan het vorige weekslot. Is het dan werkelijk een storm in een glas water geweest? De plannen moeten nog ten uitvoer worden gebracht en dan weten we meer. Er ontspringen in de media vele doemscenario’s, wat de gevolgen kunnen zijn voor de financiele markt. Echter, de markt heeft deze week geheel anders beslist. Kopen, kopen, kopen wat er gebeurde. Zelfs de paniekbaromether heeft ingeleverd. Snapt u het nog? Probeer het maar niet te begrijpen, want het is weer 1 of andere zet geweest achter de schermen, waarbij alleen de grote jongens van op de hoogte zijn gebracht. We zullen volgende week wel zien of het herstel structueel is geweest, of dat het een tactiek is geweest om de posities nog even op te krikken, om vervolgens op de verkoopknop te drukken. Gelukkig werken wij met het algoritme-systeem, die voor ons bepaald, wanneer we een Long- of een Shortpositie moeten innemen.

                         De markt

Wat opviel deze week is, dat het behoorlijk stormachtig is geweest. Het was maar net welke kant de wind opwaaide. De koersen gingen bij tijd en wijle snel in herstel om dan weer stil te staan. Om vervolgens er weer enkele punten bij te zetten. Draaide de wind, was er weer even een omgekeerde beweging welke vaak niet lang duurde. Zijwind, noorderwind, zuiderwind, we hebben het allemaal gezien deze week en zijn er voorzichtig mee omgesprongen. We konden in ieder geval er bijna 10% rendement bijschrijven in deze storm.

rectivicatie:
In de vorige nieuwsbrief meldde ik dat we in februari 20% rendement hadden behaald. Foutje, dit is 40%. Met nu in totaal 66%. Mooi he.?!

Wilt u reageren op de nieuwsbrief? info@wavetrading.nl   © Copyright Wavetrading 2009-2017

Wilt u zich uitschrijven voor deze nieuwsbrief?


                                                                

  

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl