KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

De AEX is aan het rollebollen met de 558 punten. De lange-termijn steunlijn staat hiermee ietwat onder druk. Wordt deze steunlijn behouden of nemen de beleggers hier weer afscheid van, om dan weer richting de volgende steun, 553 te koersen?! Het zou in ieder geval wel betekenen, dat de Index er dan niet echt sterk bij ligt, om voor de tweede keer vanaf de 560 af te zwakken. Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald .
HET IS NU OOK MOGELIJK OM MEE TE KIJKEN MET HET ALGORITME, OM ZELFSTANDIG POSITIES UIT TE VOEREN. VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN. info@wavetrading.nl     
ACTIE: KWARTAALABONNEMENT GELDIG TOT 1 NOVEMBER 2018
De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl

                                                Juli 2018 nieuwsbrief 97

Wat weer een maand

Met een hoogste stand afgelopen week op 558, op maandagochtend bij opening en de laagste stand op 544, welke woensdag en donderdag werd aangetikt, is de markt nog duidelijk in afwachting van wat komen gaat. Je kon in ieder geval niet spreken van een bull-market. De opening maandag op 558 werd meteen teniet gedaan met een daling, met dinsdag als kwakkeldag. Woensdag en donderdag leek het erop dat de Index de 553 noordwaarts zou gaan passeren, maar dit werd alleen vrijdag bereikt. Toch eindigde de AEX vrijdag onder de slotkoers 553, waardoor er weer goed moet worden opgelet welke strijd, de stieren en beren gaan leveren. In de breedte kan worden vast gesteld dat de Index een zijwaarts beeld laat zien tussen de 545-553, met iets daaronder en iets daarboven. Vanaf de 545 kwamen er weer koopjagers en bij de 555 vrijdag werd er toch weer afscheid genomen van posities. Welke stand gaat nu doorbroken worden voor het vervolg? Gelukkig hebben we ons algoritme, die bepaald wanneer we een Long- of een Shortpositie moeten innemen.

De resultaten afgelopen maand juni waren zeer goed te noemen. De maand mei konden we afsluiten met een record wat betreft het maandrendement van 52,50% voor de Turbo en €5250 voor de FTI, maar juni deed er nog een schepje bovenop. Het maandrendement voor de Turbo kwam uit op 67% en de FTI bracht deze maand €6700 in het laatje. Dus in 2 maanden tijd hebben we een rendement behaald van meer dan 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ook prachtig voor de mensen die mee kunnen kijken met het algoritme. En natuurlijk ook zeker voor de mensen die een sms-abonnement hebben afgesloten.

   CFD

Met de CFD starten we deze maand. Een maandabonnement is slechts €100 per factor, met als startkapitaal €2500. De CFD wordt automatisch uitgevoerd, waarbij de mogelijkheid zich kan voor doen, dat er meerdere posities op een dag ingenomen worden.

         Algoritme live meekijken

We geven de mogelijkheid om live mee te kijken hoe het algoritme zijn werk doet en hierbij de in te nemen posities aan geeft. Hierbij kan de deelnemer zelfstandig bepalen wanneer hij/zij een Long of een Short-positie kan innemen. Zowel voor de korte, middel, langere en lange termijn. Op deze manier is het zeker voor de korte en middellange termijn mogelijk, om meerdere keren per dag op de markt in te spelen. Ook de combinatie van alle 4 tijds-termijnen is hierbij zeker de moeite waard.
Vraag naar de voorwaarden via info@wavetrading.
Bellen mag natuurlijk ook altijd.

Team Wavetrading wenst u een goede beleggingsmaand.

Wilt u reageren op de nieuwsbrief?
email naar: info@wavetrading.nl
Copyright Wavetrading 2009-2018

Er wordt mij nog best vaak gevraagd of het mogelijk is, om de FTI en Turbo’s automatisch te laten uitvoeren. De mogelijkheid bestaat zeker, maar door de nieuwe regelgeving zijn de kosten hiervoor behoorlijk opgelopen, voor de abonnee. Daarnaast geven we wel de mogelijkheid om de posities met de CFD automatisch te laten uitvoeren. Dit is een keus, die een ieder voor zichzelf kan beslissen. Een keus waarbij je je prettig moet voelen.
Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk, om met de mobiele telefoon de orders snel uit te voeren, zodra er een advies sms-bericht binnen komt voor een Long- of een Shortpositie. Dit bespaart behoorlijk in de kosten, dan wanneer een derde partij er ook nog eens tussen zit. U kunt een FTI of een Turbo al klaar zetten, om hierop snel in te spelen. Hiermee kunt u een snelle handeling verrichten, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.
U kunt ook het geluid van uw mobiele telefoon aanpassen, zodra er een bericht van Wavetrading binnen komt. Op deze manier weet u zeker dat het bericht van Wavetrading afkomstig is, om hier snel op in te spelen.

                                                               

                         

                                                

                  

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl