OMDAT UW VERMOGEN HET VERDIENT RENDEMENT TE BEHALEN 

KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

De AEX Is beland tussen de 523-528 punten. Met een negatieve opening onder de 523 punten is de Index nu weer aanbeland net onder de 528. Het is stuivertje wisselen tussen de beren en de stieren. Wie het onderspit gaat delven, daar is op dit moment nog niet zoveel van te zeggen. De invloed straks uit de VS, zal dit wel weer mede gaan bepalen. Deze lijkt vrij neutraal van start te gaan. Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald .
De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl

                    Oktober 2018 nieuwsbrief 107

Downtober

Oktober kun je tot op heden wel downtober noemen. Met enkele zuidwaartse openings-gaps werd afgelopen vrijdagmiddag de laagste stand, in dit lopende jaar, op de borden gezet op 500.50. 5 Punten boven het oude gap, welke nog steeds staat op 495. Eigenlijk was het verbazingwekkend dat de stieren middels een Short-squeeze het stokje overnamen van de beren, om uiteindelijk de week af te sluiten op 507.50. Betekent dit dan, dat de Index de bodem voor de kortere termijn heeft aangetikt? Als we naar de markten van Europa kijken zien we een beeld dat de beleggers de beurzen wel omhoog willen duwen, maar de VS  hier dan weer een stokje voor steekt, met neerwaartse bewegingen in de avonduren. Dit had dan zijn weerslag hier bij opening. Het leek soms of de beleggers er geen raad mee wisten gedurende de dag.
Heel voorzichtig kijken we nu naar een herstel van de markten. Tot hoe ver dit kan oplopen is nog moeilijk te bepalen op dit moment. In ieder geval is het hierbij belangrijk dat de 513 punten wordt gepasseerd en dan ook stand houdt, voor een positief vervolg.

                         op en neer
De eerste week van oktober bracht een mooie winst in het laatje, voor de leden van Wavetrading. De 2e week werd deze winst terug gedraaid naar een verlies, waarop de periode hierna een goed rendement heeft opgeleverd. De volatiliteit is toegenomen en we verwachten dat dit nog niet ten einde is. De beleggers zitten echt in een periode van: hoe kan je hiervan profiteren. Loeren en geduld hebben is op dit moment de beste raadgever met behulp van ons unieke algoritme-systeem.

AEX INDEX TRADING
AEX INDEX TRADING heeft een zware periode achter de rug. Vooral de avonduren hebben het resultaat geen goed gedaan. We zijn van een buitengewone winst terug gevallen naar een verlies vanaf startdatum. Een behoorlijke tegenvaller, waarop we niet altijd een antwoord hadden, want de markt is en blijft de baas. Wel is het zo, dat we er in blijven geloven, om met een positief resultaat het jaar af te sluiten.

                        
Seminar
Afgelopen 12 oktober was het seminar in Bergen. Er werd daar uitleg gegeven over het automatisch uitvoeren van de posities. We gaan hiermee van start op 1 januari 2019. Halverwege december komen wij en de belangstellenden nog een keer bij elkaar, hoe we dit definitief gaan opzetten, na eerst de testperiode te hebben afgerond. Wel kunt u zich alvast aanmelden, of u hier gebruik van wilt maken. Dan krijgt u voorrang om hieraan deel te nemen. Bovendien krijgt u dan ook de uitnodiging, voor de bijeenkomst in december. 

Copyright Wavetrading 2009-2018

Er wordt mij nog best vaak gevraagd of het mogelijk is, om de FTI en Turbo’s automatisch te laten uitvoeren. De mogelijkheid bestaat zeker, maar door de nieuwe regelgeving zijn de kosten hiervoor behoorlijk opgelopen, voor de abonnee. Wel zijn we nu aan het kijken naar de mogelijkheden, waarbij de kosten in de hand worden gehouden.
Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk, om met de mobiele telefoon de orders snel uit te voeren, zodra er een advies sms-bericht binnen komt voor een Long- of een Shortpositie. Dit bespaart behoorlijk in de kosten, dan wanneer een derde partij er ook nog eens tussen zit. U kunt een FTI of een Turbo al klaar zetten, om hierop snel in te spelen. Hiermee kunt u een snelle handeling verrichten, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.
U kunt ook het geluid van uw mobiele telefoon aanpassen, zodra er een bericht van Wavetrading binnen komt. Op deze manier weet u zeker dat het bericht van Wavetrading afkomstig is, om hier snel op in te spelen.

                                                               

                         

                                                

                  

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl