OMDAT UW VERMOGEN HET VERDIENT RENDEMENT TE BEHALEN 

KLIK op grafiek voor duidelijk beeld

Nadat de AEX in het openingsuur bijna de 500 punten aantikte, namen de stieren het heft in handen. Even leek het erop dat de Index zelfs in het groen zou eindigen. Dat is er niet van gekomen met de eindstand op 506.50. Een goedmakertje. Of er nog een kerstrally in zit, dan moet de VS wel eens een keer gaan meewerken! Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald.
We wensen u een goed weekend.

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl

 december 2018, nieuwsbrief 111

                       Zijwaarts

Na de ontsnapping vanaf de 513 punten is de Index in een zijwaarts verloop aanbeland. Hierbij ligt de steun op 518 en de weerstand op 523. De gehele week zagen we dit beeld. Een vraagstelling van: Wat wil de markt nu eigenlijk?!  De slotstanden van maandag t/m vrijdag lagen zelfs binnen de 1,50 punten. Lastig dus voor de traders om posities in te nemen en waar te sluiten. Er zit op dit moment simpelweg geen overtuiging in voor de stieren als de beren. Maar even aan de zijlijn dan. Geen positie is ook een positie.
Ligt er dan nog een Sinterklaasrally in het verschiet, of ligt simpelweg de top op dit moment, rond de 523? Veel is en blijft afhankelijk van het politieke spel om ons heen, waarbij de Futurehandel in de avond zich afkeert van de daghandel. Zo gingen de Futures er woensdagavond er noordwaarts vandoor en speelde de gedachte: komt de 528 aan het eind van de week weer in zicht? Beleggers houden niet van onzekerheid, dat is duidelijk, want de Index eindigde de week onder de 520 punten

                        wisselvallig
De afgelopen 2 weken was het daarom wisselvallig wat de resultaten betreft. De winsten en verliezen wisselden elkaar af, met wel een klein positief resultaat. Hiermee is november ook weer positief afgesloten. Voor december verwacht ik persoonlijk dat het gekwakkel door blijft gaan. De kans op openingsgaps zowel noordwaarts als zuidwaarts zijn hierbij aanwezig. Loeren en geduld hebben is hierbij de beste raadgever met behulp van ons unieke algoritme-systeem.

                                                                                                                 Copyright Wavetrading 2009-2018

 

                                                               

                         

                                                

                  

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl