Beursberichten: klik op het kopje analyse
Omdat uw vermogen het verdient rendement te behalen

Wavetrading geeft signalen door van ons algoritme aan beleggers.

Signalen
De basis van Wavetrading vormt een exclusieve algoritme, die door wiskundige onderzoekers is ontwikkeld. Het algoritme berekent voortdurend de krachten in de markt, de onderhuidse bewegingen en verschuivingen. Aan de hand van deze verzamelde gegevens berekent hij nauwgezet de instapmomenten, voor zowel Long als Short. Wavetrading heeft deze wiskundige repeterende formule losgelaten op de AEX en met enkele aanpassingen zorgt deze methodiek voor een verrassend goed resultaat. Met een abonnement ontvangt u concrete aan- en verkoopsignalen per sms, wanneer u de posities zelf uitvoert. Het is ook mogelijk, om de posities automatisch te laten uitvoeren, middels Mirrortrading. Hiermee werken we samen met de Saxo Bank en Vermogensbeheer Friesland, zonder abonnement, maar met performance fee (high water mark methode).

Analyse
Dagelijks kunt u op deze site de belangrijkste ontwikkelingen op de beurs vinden. Op de site vindt u onder meer een dagelijkse analyse van de AEX.

Nieuwsbrief
Daarnaast bieden wij abonnees en belangstellenden een nieuwsbrief. Hierin vindt u achtergrondinformatie en commentaar omtrent de bewegingen van de markt. Het belangrijkste is dat u op de hoogte wordt gesteld via de sms wanneer we een positie hebben gekocht of verkocht en/of dat deze via automatisch beleggen uitgevoerd is. Zo mist u nooit een cruciaal moment op de dag.

Wavetrading in het nieuws
Tevens draagt Wavetrading meerdere keren per jaar bij aan een Event. Daarbij vindt Team Wavetrading het belangrijk een goed contact te onderhouden met haar leden en belangstellenden.

nieuwsbrief 141

Beren in de wachtrij

De beren staan op dit moment aan de zijkant, hun grote kans af te wachten. Ze wachten op de marktsignalen voor een PULLBACK. Nu en dan laten ze zich meestal zien in de avonduren, om dan weer in slaap te sukkelen. Maar als ze weer de smaak te pakken krijgen, om vervolgens de volgende dag(en) door te zetten wordt het een verslindpartij, waarbij nogmaals vele punten zijn te verorberen!
Hoe komen we aan deze wijsheid? Eigenlijk heel eenvoudig. In 2008/2009 kwamen de markten in een kredietcricis terecht, welke na 10 jaar nog niet hersteld was. Door de huidige Corona-cricis zijn de schulden in 1 maand weer behoorlijk opgelopen, met daarbij in een zeer snel tempo, een niet te onderschatten werkloosheid. De werkloosheid is nog sneller opgelopen, dan tijdens de grote depressie in de jaren 30. De wereldproduktie is met %en tegelijk afgenomen en zal enkele jaren nodig hebben, om enigzins te herstellen met een veranderde structuur, mits het probleem Corona wordt opgelost. Hierbij is het een combinatie van schuldencricis, werkloosheidscricis en gezonheidscricis. Een niet te onderschatten cocktail!
Op dit moment hebben de overheden de situatie nog aardig in de hand met steunmaatregelen, maar als deze vervelende periode nog langer door zet en het veel tijd gaat kosten, voordat deze ziekte onder controle is? De overheden krijgen ook behoorlijk minder in kas door krimp van de werkgelegenheid, faillissementen, afnemende productiviteit, dus minder belastingen. Je kan de rente laag houden, welke eigenlijk omhoog moet. Hoe komt het met de menselijke emoties wereldwijd, waarbij de eerste protesten zich al aangediend hebben. Hoe groot is de houdbaarheid van de EU, nu de schulden vele malen hoger zijn dan in 2008/2009 en waarschijnlijk nog gaan toenemen?
Het is misschien wel wat een doemscenario wat ik schrijf, maar had u 2 maanden geleden kunnen denken dat dit zo’n impact zou hebben?! De problemen zijn er nog maar 2 maanden voor ons kikkerlandje en om vlak bij huis te blijven, onze AEX.
De markten blijven wel stiekum door herstellen. Als je het hoogtepunt en 
dieptepunt van dit jaar erbij pakt welke liggen op 630 en 390, is het gemiddelde 510. De AEX wist de eindstand te bepalen op 520 punten afgelopen week. Staan we dan 10 punten te hoog, of gelooft u daadwerkelijk in een structureel herstel de komende tijd?

 

                                                                                                                        

                         

                                                

                  

 

 

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ook eerder lezen? Meld u zich dan aan via info@wavetrading.nl