Beursberichten: klik op het kopje analyse
Omdat uw vermogen het verdient rendement te behalen

Wavetrading geeft signalen door van ons algoritme aan beleggers.

Signalen
De basis van Wavetrading vormt een exclusieve algoritme, die door wiskundige onderzoekers is ontwikkeld. Het algoritme berekent voortdurend de krachten in de markt, de onderhuidse bewegingen en verschuivingen. Aan de hand van deze verzamelde gegevens berekent hij nauwgezet de instapmomenten, voor zowel Long als Short. Wavetrading heeft deze wiskundige repeterende formule losgelaten op de AEX en met enkele aanpassingen zorgt deze methodiek voor een verrassend goed resultaat. Met een abonnement ontvangt u concrete aan- en verkoopsignalen per sms, wanneer u de posities zelf uitvoert. De sms-dienst werkt vanaf 8.00u-18.30u. 

Analyse
Dagelijks kunt u op deze site de belangrijkste ontwikkelingen op de beurs vinden. Op de site vindt u onder meer een dagelijkse analyse van de AEX.

Nieuwsbrief
Daarnaast bieden wij abonnees en belangstellenden een nieuwsbrief. Hierin vindt u achtergrondinformatie en commentaar omtrent de bewegingen van de markt. Het belangrijkste is dat u op de hoogte wordt gesteld via de sms wanneer we een signaal hebben ontvangen om een Long- of Short-positie in te nemen. Zo mist u nooit een cruciaal moment op de dag. Tevens draagt Wavetrading meerdere keren per jaar haar bijdrage aan een Event. Daarbij vindt Team Wavetrading het belangrijk een goed contact te onderhouden met haar leden en belangstellenden. Telefonisch spreekuur is elke woensdag tussen 13.00u. en 14.00u.

Twitter: @Wavetrading10