Wavetrading
Wavetrading geeft signalen door van ons algoritme aan beleggers. 

Signalen
De basis van Wavetrading vormt een exclusieve algoritme, die door wiskundige onderzoekers is ontwikkeld. Het algoritme berekent voortdurend de krachten in de markt, de onderhuidse bewegingen en verschuivingen. Aan de hand van deze verzamelde gegevens berekent hij nauwgezet de instapmomenten, voor zowel Long als Short. Wavetrading heeft deze wiskundige repeterende formule losgelaten op de AEX en met enkele aanpassingen zorgt deze methodiek voor een verrassend goed resultaat.

Met een abonnement ontvangt u concrete aan- en verkoopsignalen per sms, wanneer u de posities zelf uitvoert. Het is binnenkort ook mogelijk, om posities automatisch te laten uitvoeren.

Analyse en Columns
Dagelijks kunt u op deze site de belangrijkste ontwikkelingen op de beurs vinden. Op de site vindt u onder meer een dagelijkse analyse van de AEX.

Nieuwsbrief
Daarnaast bieden wij abonnees een nieuwsbrief. Hierin vindt u achtergrondinformatie en commentaar omtrent de bewegingen van de markt. Het belangrijkste is dat u op de hoogte wordt gesteld via de sms wanneer we een positie hebben gekocht of verkocht. Zo mist u nooit een cruciaal moment op de dag.

Wavetrading in het nieuws
Tevens heeft Wavetrading meerdere keren aan een event bijgedragen, onder andere in samenwerking met ABN AMRO en Todays Brokers. Bovendien vindt Team Wavetrading het belangrijk een goed contact te onderhouden met haar leden en belangstellenden.