Wavetrading
Wavetrading geeft advies aan beleggers. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

Adviezen
De basis van Wavetrading vormt een exclusieve algoritme, die door wiskundige onderzoekers is ontwikkeld. Het algoritme berekent voortdurend de krachten in de markt, de onderhuidse bewegingen en verschuivingen. Aan de hand van deze verzamelde gegevens berekent hij nauwgezet de instapmomenten, zowel Long als Short. Wavetrading heeft deze wiskundige repeterende formule losgelaten op de AEX en met enkele aanpassingen zorgt deze methodiek voor een verrassend goed resultaat.

Met een abonnement ontvangt u concrete aan- en verkoopadviezen per sms, wanneer u de posities zelf uitvoert. Het is binnenkort ook mogelijk, om posities automatisch te laten uitvoeren.

Analyse en Columns
Dagelijks kunt u op deze site de belangrijkste ontwikkelingen op de beurs vinden. Op de site vindt u onder meer een dagelijkse analyse van de AEX.

Nieuwsbrief en EMAIL
Daarnaast bieden wij abonnees een nieuwsbrief. Hierin vindt u achtergrondinformatie en commentaar omtrent de gegeven adviezen. Het belangrijkste is dat u op de hoogte wordt gesteld via de sms wanneer we een positie hebben gekocht of verkocht. Zo mist u nooit een cruciaal moment op de dag.

Wavetrading in het nieuws
Wavetrading stond in januari 2010 met een artikel in weekblad Elsevier. Klik hier om dit artikel te lezen. Ook stond Wavetrading in de Telegraaf met als onderwerpen:
– het algoritme
– en nog veel meer!
Klik hier om dit artikel te lezen!

Tevens heeft Wavetrading meerdere keren aan een event bijgedragen, onder andere in samenwerking met ABN AMRO en Todays Brokers.