Omdat uw vermogen het verdient rendement te behalen
ZELFDE BERICHT ALS GISTEREN
Beren zeker nog niet verzadigd
De AEX laat vandaag een opvallend patroon zien. Bij de openingsbel tikte de Index de 563 aan, maar in een snel tempo verdween de Index onder de 558 punten, zo schreven we gisteren. Vandaag bereikte de Index, de 566 punten om vervolgens af te zakken naar de 563. Een cruciale stand voor het vervolg. Het vertrouwen is nog niet helemaal aanwezig. U bent gewaarschuwd!

Herhaalde zomeractie
Wanneer u zich voor 1 september 2020 aanmeld voor een maand-abonnement, dan betaald u slechts €75 incl. BTW. Dan ontvangt u de concrete aan-verkoopsignalen, via de sms-service. Doe er uw voordeel mee. Aanmelden kan via de website.

Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald.

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft, zodat u geen belangrijke momenten mist. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading