Omdat uw vermogen het verdient rendement te behalen

Turbulentie
Het gap op 537 punten is vanmorgen nipt gesloten. Er is echter wel een gap ontstaan op 545. Op dit moment koerst de Index rond de 543 punten. De 540 puntengrens lijkt op dit moment steun te willen geven. Deze zal moeten stand houden, om een grotere berenaanval te keren. Maar is deze grens bestand tegen de turbulentie? 

Gelukkig hoeven we zelf niet in te schatten, wanneer een Long of Shortpositie moet worden ingenomen, want daar hebben we een systeem voor, die dat volgens een algoritme voor ons bepaald.

De leden ontvangen een sms wanneer het algoritme een Long of Shortsignaal geeft, zodat u geen belangrijke momenten mist. Wilt u ook mee profiteren van de signalen van Wavetrading, meld u zich dan aan via info@wavetrading
Pak die kans

Deze maand bieden we het kwartaalabonnement aan, voor slechts €300, welke dan geldig is tot 1 januari 2021. Pak deze kans, met de toenemende bewegingen van de markt, waarbij ons algoritme aangeeft wanneer we de Long- of Shortpositie moeten innemen. Aanmelden via de website, onder het kopje abonnement.