Het is mogelijk, middels een uniek concept, automatisch uw posities te laten uitvoeren. Uw account is gekoppeld aan dat van de Trader, die ook met zijn eigen geld trade. U loopt dus middels copy-trading 1:1 mee met de Trader. We handelen met CFD’s. De openingstijden hiervan zijn vanaf 8.00u-22.00u. U blijft beschikken over uw eigen rekening. De posities van dit concept lopen niet 1:1 met de sms-dienst, maar worden wel uitgevoerd middels het unieke algoritme, waarbij we volgen wanneer we een Long- of Shortpositie moeten innemen. Het is dus een aparte dienst binnen Wavetrading. Er kunnen trades worden ingenomen, voor een korte- als voor een langere periode.
Het minimale startbedrag bedraagt €2500.
De abonnementskosten bedragen /maand €100 tot een bedrag van €5000
De abonnementskosten bedragen /maand €150 tot een bedrag van €7500
De abonnementskosten bedragen/ maand €200 tot een bedrag van €10.000 etc.
Daarnaast wordt er 10% fee per maand verrekend, volgens de high watermark methode.
Deze berekening wordt automatisch verrekend door de Broker.

Ter kennismaking,  betaald u voor de eerste maand geen abonnement

Voor deelname kunt u reageren via de website en op de link, abonnement drukken. Hier vult u uw gegevens in en graag bij opmerking invullen dat u met Automatic Trading wilt deel nemen.

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van oplopende verliezen. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het risico op verlies kunt permitteren. Uw vermogen loopt risico. U kunt uw geld verliezen.

Startdatum 1 juli 2021
Startkapitaal €2500